banner113

GAZİPAŞA'DA SMA TİP 1 HASTASI ARYA İÇİN KAYMAKAMDAN DESTEK SÖZÜ

banner106

Gazipaşa’da, SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, hayırsever gönüllü iş insanları ile birlikte Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’u ziyaret etti.

GAZİPAŞA'DA SMA TİP 1 HASTASI ARYA İÇİN KAYMAKAMDAN DESTEK SÖZÜ
06 Ekim 2022 Perşembe 16:52

banner108
banner238


Gazipaşa halkı, ilçemizde yaşayan ve SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 8 aylık bebekleri Arya’ya için adeta seferber oluyor. Arya’nın hayatta kalması için bir araya gelen gönüllüler, bir yandan bağış kampanyalarına devam ederken, bir yandan da ilçemizdeki esnaflara Arya bebeğin bağış kumbaralarını dağıtıyor.

ARYA’NIN BABASINDAN KAYMAKAM ALTUN’A ZİYARET

Gazipaşa’da bağış kampanyalarına devam eden SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, ilçemizde iş camiasının önde gelen isimlerinden Sami Cılız, Umut Yüksel ve Ayşe Çetiner’le birlikte Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’u ziyaret etti. Yürütülen bağış kampanyası hakkında bilgi Altun’a bilgi veren Öztürk ve beraberindekiler, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun aracılığıyla herkesten yardım talebinde bulundular.

“NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Gazipaşa halkının ve kendisinin Arya bebek için ellerinden ne geliyorsa yapacağını dile getiren Kaymakam Orhan Altun, “Tüm imkanlarımızla Arya bebeğin ve ailesinin yanındayız, ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.