banner113

Kızılay'dan Alanya Kamuoyuna Duyuru

banner106

Türk Kızılay Alanya Şubesi, tüm Alanya'ya yaptığı açık duyurularla, ihtiyaç sahiplerine erzak ve nakit yardımlarını sürdürmektedir. 

Kızılay'dan Alanya Kamuoyuna Duyuru
19 Nisan 2021 Pazartesi 09:25

banner108
banner238

Ramazan vesilesiyle yapılan yardım duyuruları sonrasında, günde ortalama 60-70 arasında ihtiyaç sahibi aile şubemize gelerek yardım başvurusunda bulunmaktadır. Yardım için tek kriterimiz yaptığımız sorgulama ve incelemelerde ihtiyaç durumunun kesinleşmesidir. Bu durumda başvuran aile başka hiçbir kriter aranmaksızın yardım listesinde sıraya alınmaktadır. Genel merkezimizin katkıları ile bugüne kadar gelenleri boş çevirmemeye çalıştık. Kızılay'ın tek geliri hayır sahiplerinin bağışlarıdır. 

Yardım başvurularının çok yüksek sayıda olması ve pandemi koşulları sebebiyle ihtiyacın artmış olması karşısında tüm Alanya'yı Kızılay'a destek olmaya davet ediyoruz. Alanya MÜSİAD'ın başlatmış olduğu, yardımları profesyonel bir elle dağıtmak için Kızılay'a teslim hareketinin tüm kurum ve şahıslara örnek olmasını diliyoruz. Kızılay, denetlenen, şeffaf, kayıtlı yapısı ve kamu yararına dernek statüsü ile Türkiye'de ve Dünyada insani yardımda öncüdür. 

Alanya'da da bugüne kadar sessizce yol alan Kızılay, iki yıllık sürede binlerce aileye umut olmuştur. Bu iyilik hareketi sizlerle var. Kızılayın milli hilalini daha güçlü dalgalandırmak için sizleri Türk Kızılay Alanya Şubesine bağışa davet ediyoruz. Saygılarımızla bilginize sunarız. İrtibat için: Türk Kızılay Alanya Şubesi irtibat numarası: 05382770944.
Hesap numarası:
Türk Kızılay Alanya Şubesi. Ziraat Bankası Mahmutlar Şubesi. IBAN: TR 17 0001 0019 4000 0018 6871 13

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.