banner113

Mahmutlar Ahmet bebek için seferber oldu!

banner106

MAHKOD tarafından Alanyalı SMA Hastası Ahmet Bebek için düzenlenen destek kermesi bu sabah başladı, akşam saatlerine kadar devam edecek. 

Mahmutlar Ahmet bebek için seferber oldu!
21 Mayıs 2021 Cuma 14:22

banner108
banner238

Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği’nin girişimleri ile SMA Hastası Ahmet Bebek yararına hazırlıkları günlerdir sürdürülen kermes Belediye Caddesi’nde açıldı. Bu sabah saat 8.’de açılışı gerçekleşen kermes stantları gönüllülerin desteği ile yiyecek stantlarından oluştu. Kermeste ayrıca bir de oyuncak standı bulundu. 

Kermes alanını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu, AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun ise sabah saatlerinde ziyaret ettiler. 
Ürünlerin tüm satışından elde edilecek gelirin SMA hastası Ahmet Bebek için bağışlanacağı kermes bu akşam saatlerine kadar da açık kalacak. 

Kermes etkinliği hakkında bilgi veren Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Başkanı Mesut İlhan, kermese giderek alış veriş yapan ve bu vesile ile destek veren, stand açarak satış yapıp destek veren herkese teşekkür etti. 
İlhan ‘Kermesimizi ziyaret eden, bizlere destek veren Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, siyasi partilerimizin ilçe başkanları, meclis üyeleri ve STK temsilcilerimize teşekkür ederim. Standlarda yapılan satışların tüm geliri Ahmet Bebek için devam eden bağış kampanyası hesabına yatırılacak. Tüm çabamız ve dileğimiz ise çocuğumuzun tedavisi için gereken paranın toplanmasını sağlamak. Kermesimiz bittikten sonra da biz MAHKOD olarak çalışmaya devam edeceğiz.’ dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.