banner113

Ak Parti Alanya ilçe baskani secimi degerlendirdi

banner106

Ak Parti Alanya ilçe baskani Mustafa Toklu açıklamasında şunları söyledi.

Ak Parti Alanya ilçe baskani secimi degerlendirdi
01 Nisan 2019 Pazartesi 19:21

banner108
banner238
Toklu" Değerli Hemşerilerim;
31 Mart Yerel Seçimlerini tamamladık.
Teşkilatlarımızın üstün gayretleri ve halkımızın teveccühü ile Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayımız Adem Murat Yücel’i tekrar Alanya Belediye Başkanı yapmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bu süreçte Cumhur İttifakı ruhunun Türkiye’deki en güzel örneklerinden olan Alanyamızda uyumlu çalışma gerçekleştirdiğimiz Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e,
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a, Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Adaylarımıza ,Sandık Kurullarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Ak Kadınlarımıza, Ak Gençlerimize, Gönüllülerimize,
MHP Kadın Kollarına, Ülkü ocaklarına tüm teşkilatlarımıza, oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.
5 yıllık görev süresinde bir çok projeyi Alanyamıza ve Antalyamıza kazandıran Menderes Türel Başkanımıza hizmetleri için teşekkür ederiz.
Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya Milletvekilimiz Sena Nur Çelik ve bölge  Milletvekillerimize, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Aksoy’a, 23. Dönem Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız’a çok teşekkür ederim.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.