banner113

Ak Parti hemşeri derneklerini ziyaret etti

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Alanya Hataylılar Derneği, Alanya Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği ve Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği üyeleriyele bir araya geldi.

Ak Parti hemşeri derneklerini ziyaret etti
11 Haziran 2021 Cuma 20:12

banner108
banner238

Başkan Toklu ve beraberindeki heyeti dernek yöneticileri ve üyeleri karşıladı. Dernek yöneticileri ve üyeleri yapılan ziyareti memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Ziyaretlere ilişkin Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada;
‘‘Bugün Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Alanya Hataylılar Derneği, Alanya Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği ve Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Dernek Başkanlarımızla ve Üyelerimizle bir araya geldik. Yöresel kültürlerinden kopmadan içinde bulundukları şehir hayatına katkı sağlayan, yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışmalarını yürüten hemşehri derneklerimiz Alanya’mıza sayısız katkı sağlamaktadırlar. Her derneğimiz kültürel açıdan bizler için ayrı bir öneme sahiptir. Biriz, beraberiz hep birlikte Alanya'yız, hep birlikte Türkiye'yiz.’’ ifadelerine yer verdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.