banner113

AK Partili Toklu'dan kadınlar günü mesajı!

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı;

AK Partili Toklu'dan kadınlar günü mesajı!
07 Mart 2021 Pazar 23:35

banner108
banner238

Ak Partili Toklu 'Toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.
Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin harcını yoğuran, Kurtuluş Savaşı’nın görünmez kahramanları olan, Cumhuriyet döneminde ülkemizin katettiği mesafede çok önemli katkıları bulunan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımız, geleceğimizin inşasında önemli rol oynamaktadır. Eğitim, bilim, kültür, sanat, siyaset, ekonomi ve spor gibi her alanda büyük başarılar ortaya koyan kadınlarımız, annelik gibi manevi rollerin yanında, bu gün toplum içerisinde söz sahibi olmanın da haklı onurunu yaşamaktadır.
Hükümetimiz tarafından kadınlarımız yaşamın her alanında olsunlar diye,  çalışıp üretebilsinler diye evlatları için kreş desteği, süt izinleri, doğum borçlanmaları gibi pek çok konuda kadınlarımıza yönelik birçok yasal düzenlemeler yapılmıştır.Devletimiz her imkanıyla kadınların yanında ve destekcisidir.
Bu vesileyle, hayatımızın doğumdan ölüme kadar olan her anında, varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevginin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.