banner113

Ak Partili Toklu: Ruhları şad olsun!

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Partili Toklu: Ruhları şad olsun!
17 Mart 2021 Çarşamba 16:46

banner108
banner238
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
Teşkilat Başkanı Toklu yayınlamış olduğu mesajında şunları ifade etti. ‘‘Milletimiz tarih boyunca, istiklalini ve istikbalini korumak için emsalsiz fedakârlıklar göstermiş, cesaret dolu mücadelesiyle tarih boyunca birçok zafer kazanmıştır.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin, 106. yıldönümünü kutlamanın büyük sevincini ve vatanımız için canlarını feda eden Şehitlerimizin, Şehitler Günü’nü idrak etmenin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.
 Aziz Milletimiz, yokluklar ve imkânsızlıklar içinde sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe altın harflerle kazımıştır. 
BİRLİK, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA
Çanakkale'deki birlik, kardeşlik ve dayanışma, Kurtuluş Savaşı için gerekli mücadeleci ruhu da güçlendirmiştir. Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanlara karşı, ebedi varlığımızın teminatı kahraman ecdadımızın sahip olduğu aynı ruh ve anlayışla vatanını korumak için bugün de canı ve kanı pahasına mücadelesini sürdürmektedir.
MEKANLARI CENNET OLSUN
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. yıldönümünde, cennet vatanımızı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun."

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.