banner113

ALANYA'DA BİR TAKSİCİNİN MÜŞTERİSİNDEN FAHİŞ FİYAT ALDIĞI İDDİASI!

banner106

Ali Akkaya'nın başkanlığını yaptığı Alanya Şoförler Odasına kayıtlı bir taksici müşterisinden fahiş fiyat aldığı iddia edildi.

ALANYA'DA BİR TAKSİCİNİN MÜŞTERİSİNDEN FAHİŞ FİYAT ALDIĞI İDDİASI!
29 Haziran 2022 Çarşamba 10:53

banner108
banner238

Olay 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti. Manşet Alanya'ya gelen ihbarda bir müşteri, Başkent Hastanesi civarından Dacia marka bir taksiye binerek İskele'ye gitmesini istedi. Taksici İskele'ye giremeyeceğini beyan ederek müşteriyi Kuyularönü camisi önünde indirdi. Taksimetre fiyatı ise 18 TL tuttu. Taksici ise indi-bindi 20 TL olduğunu söylemesi üzerine müşteri Başkent Hastanesi yanında bulunan ATM'den çektiği 200 TL'yi verdi. Müşteri ise taksicinin kendisine verdiği 80 TL'yi indiğinde fark etmesi üzerine olay yerinden hızlıca uzaklaştı. 
ALİ AKKAYA NEDEN SESSİZ!
Bunun üzerine müşteri konuyu Ali Akkaya'nın başkanlığını yaptığı Şoförler Odasına iletti. Ancak oda'dan hala bir cevap gelmezken, müşteri kendisinden fahiş fiyat alan taksiciyi ifşa etmek üzere indiği Kuyularönü camisi çevresindeki bir esnaftan güvenlik kamera kayıtlarını alarak aracı buldu. Şoförler odasına hem taksicinin ismini hemde aracın resmini teslim etti. Oda Başkanı Ali Akkaya'nın neden hala sessiz kaldığı ise merakla bekleniyor.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.