banner113

ALANYA YA YENİ PRESTİJ CADDESİ

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehre yeni prestij caddeleri kazandırmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi ekipleri, yeni prestij caddesi için Kızlarpınarı Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

ALANYA YA YENİ PRESTİJ CADDESİ
28 Haziran 2022 Salı 16:22

banner108
banner238

Göreve geldiği günden bu yana üretken belediyecilik anlayışıyla Alanya’nın prestijini arttıran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi, yeni prestij caddesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kızlarpınarı Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde oluşturulacak prestij caddesi için geçtiğimiz günlerde ilk kazma vurulmuştu. Hızla devam edilen çalışmalarda alt ve üst yapılar bir bir yerleştirilirken projenin kısa zaman içerisinde tamamlanacağı açıklandı.

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR
Alanya Belediyesi’nin yeni prestij caddesi için başlattığı çalışmayla birlikte bölgedeki elektrik hatları yer altına alınıyor. Buna bağlı olarak Kızlarpınarı Caddesi üzerinde başlatılan çalışmayla bir yandan elektrik direkleri sökülürken bir yandan da yeni hatlar toprak altına çekiliyor.
BİSİKLET YOLU CADDENİN PRESTİJİNİ ARTTIRACAK
Alanya Belediyesi tarafından oluşturulacak yeni caddeyle birlikte mahallenin de adeta çehresi değişecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kent geneli oluşturmak istediği bisiklet yolu ağı bu caddeden de geçecek. Bütün Alanya’yı bisiklet ile ulaşılabilir kılmak adına oluşturulan bisiklet yolları yayaların hem güvenli ulaşımın hem de bölgedeki trafik yoğunluğunun azalmasını sağlayacak.
YÜCEL: “MAHALLEMİZE PRESTİJ KAZANDIRIYORUZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Gerek ulaşımı gerekse bisiklet ve yaya yollarının daha sağlıklı ve huzurlu şekilde kullanılmasını sağlamak adına, bölgedeki prestij caddelerinin sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. Bu sayede Alanya’mızın kronikleşmiş ulaşım sıkıntılarını da çözmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Kızlarpınarı Mahallemize kazandıracağımız Caddedeki çalışmalarımız içerisinde elektrik hatlarını yer altına alıyor, bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden Mahalle sakinlerimize ve Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.