banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ'DEN METALTSO PROJESİ

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Tunahan Toksöz projelerin tek tek sıralamaya devam ediyor.

11 Ağustos 2022 Perşembe 14:55

banner108
banner238

Teknolojinin son imkânlarını kullanarak “Alanya” metaverse dünyasına hızlı bir giriş yapıyor.
Göreve geldikten sonra öncü ve yenilikçi çalışmalarıyla her dönem adından söz ettirecek olan ALTSO, metaverse dünyasının son yeniliklerini üyelerinin ayağına getirecek. Bir süredir altyapı çalışmaları sürdürülen METALTSO.COM, odanın ilk olarak toplantı ve toplu etkinlikler gibi hizmetlerini metaverse dünyasına taşıyacak.
ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz; henüz hazırlık aşamasında olan metaltso.org ile şehir metaverse dünyasına adım atacak. Yenilikçi projeler kapsamında sanal âlemde de en başarılı odalardan biri olma misyonu ile yola çıkıyoruz.
METAVERSE İLE DİJİTAL AVATARLAR ALTSO’ya GELEN TALEPLERİ ANINDA KARŞILAYACAK.
ALTSO üyelerinin odamıza gelmeden sorunlarını ve taleplerini oturduğu yerden çözebilmesine imkân tanıyacak bu sistemde dijital avatarlar, yapayzeka teknolojisiyle söylenileni önceden girilmiş veritabanın da arayacak ve soruları tek tek cevaplayacak. ALTSO’nun ilgili biriminden yetkili bir kimse gibi çalışan bu sistem sayesinde üyelerimize avatarlar yardımcı olacak. Bu dijital avatarlar belge teminleri, ödemeler vb. bir çok alanda kullanıcılara rahatlıkla hizmet edecek. Böylelikle Alanya İş İnsanları, METALTSO.COM ile sorun ve talepleri anında çözüme ulaştırma fırsatı yakalayacak.
Ayrıca bu platform Alanya’nın tüm dünyaya tanıtımı açısından önemli bir kolaylık sağlayacak. Metaverse dünyasında oluşturacağımız dijital avatarlar, şehrimizin kolaylıkla gezilmesi merak edilen konulara dair gerekli tanıtım ve bilgilendirmeyi yapabilmesi mümkün olacak. Meslek Gruplarımızda faaliyetleri bulunan üyelerimizle demo çalışmaları yapılarak projenin paydaşı haline getirilecek.
Ayrıca oda bünyesinde kurulacak “Metaverse Akademisi” ile ALTSO’nun genç girişimcilerine ve bu alanda merakı olan ALTSO Üyelerimizin çocuklarına dünya ile eş zamanlı pozisyon almaları için gerekli eğitim desteğini vereceğiz
Metaverse dünyasında odamıza ait pek çok işlemin yanı sıra paneller ve eğitim programları da sanal âlemde hız kesmeden devam edecek.

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.