banner113

Çakır, Alanya'da değişimi başlatacağız

banner106

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, “Her partinin ve her kesimin oyuna ve desteğine talibiz.” dedi.

Çakır, Alanya'da değişimi başlatacağız
11 Mart 2019 Pazartesi 18:11

banner108
banner238
Alanya’nın tarihi ve kültürel dokusu ile Türkiye’nin en önemli yerlerinden biri olduğunu belirten Çakır, şehrin hak ettiği şekilde yönetilemediğini, Alanya’nın bir 5 yıl daha kaybedecek zamanının olmadığını beliterek, şehirde turizmi ve ticareti sürdürülebilir kılan ve ayakta tutacak projelerin geliştirilemediğini vurguladı.  
Sosyal yaşamın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin dahi etkin ve zamanında verilemediğini belirtten Çakır;  “Geçmiş 5 yıllık dönemde, birçok proje ve hizmet plansız yapılarak yapılarak bütçe etkin ve verimli kullanılamamıştır.  Belediye, borç yükü altına sokulmuştur. Öncelik; Alanya merkez ve kırsalda sürdürülebilir ticaretin önünü açmaktır. 

Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın muhatap olduğu harç yükünü, işgaliye yükünü, vergi yükünü indirmektir ve gerektiğinde kaldırmaktır.  Alanya seçmeni, geçmiş 5 yıl için verdiği yetkinin hesabını mutlaka sormalıdır. Alanya seçmeni; algı yöntemine, altı boş boş sloganlara ve hizmet vaatlerine oy vermeyecektir. 
Biz Alanya’nın geleceği için, istikrarı için, sürdürülebilir ticareti için, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın ve turizm sektörünün ayakta kalması için bir çok önemli proje ve hizmeti hayata geçirmeye ve değişimi başlatmaya için hazırız.”dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.