banner113

DEMOKRAT PARTİ LİDERİ UYSAL, ALANYA'DA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

banner106

Alanya İlçe Teşkilatı'nın kongresine katılmak üzere Alanya'ya gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilçe binasında partililerle buluştu.

DEMOKRAT PARTİ LİDERİ UYSAL, ALANYA'DA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
21 Kasım 2022 Pazartesi 08:42

banner108
banner238


Uysal, 6'lı masanın partilerinin ev sahipliğinde 28 Kasım'da bir araya geleceğini aktararak, "28 Şubat'ta açıkladığımız güçlendirilmiş parlamenter sistem teklifimizi, Anayasa boyutuyla hangi maddelerinde düzenlemeler yapacağımız çalışmayı da farklı bir programla inşallah kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.
ZAMANLAMA VE STRATEJİ
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki soru üzerine Uysal, bunun bir zamanlama ve strateji meselesi olduğunu belirtti.
'TAKVİM AÇIKLANDIĞI ZAMAN PAYLAŞILIR'
Uysal, "Seçim takvimi açıklandığı zamanla beraber bu aday meselesi de Türkiye'de büyük bir mutabakatla kamuoyuyla paylaşılır düşüncesindeyim. Bizim iddiamız sadece aday değil, adayla beraber bu yükü taşıyacak milletin, milli güvenlikten teröre, ekonomiden eğitime pek çok politika sahasında riski yönetecek, geleceğini şekillendirecek, kadro derinliğine sahip bir kadro portresini de milletimizle buluşturmaktır." diye konuştu.
GÜNDEMLERİNDE YOK
Uysal, son yapılan toplantıda kamuoyuna açıklandığı gibi 6'lı masanın genişlemesinin gündemlerinde olmadığını da sözlerine ekledi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.