banner113

DEMOKRAT PARTİ'NİN KADIN KOLLARI SÖZCÜLÜĞÜNE ALANYA'DAN AVUKAT EZGİ AKGÜN BİBER GETİRİLDİ. AKGÜN: DP, TÜRKİYE'NİN ÇİMENTOSUDUR!

banner106

Gültekin Uysal'ın Genel Başkanlığını yaptığı Demokrat Parti'nin kadın kollarında görev dağılımı gerçekleşti.

DEMOKRAT PARTİ'NİN KADIN KOLLARI SÖZCÜLÜĞÜNE ALANYA'DAN AVUKAT EZGİ AKGÜN BİBER GETİRİLDİ. AKGÜN: DP, TÜRKİYE'NİN ÇİMENTOSUDUR!
06 Ekim 2022 Perşembe 09:19

banner108
banner238

YAVUZ: PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

Demokrat Parti (DP), 2023 seçimlerine giderken kadın ve gençlik kolları başkanlıklarında yeni yapılanmaya gitmişti. Fatma Yavuz başkanlığındaki Kadın Kollarında görev dağıtımı gerçekleşti. DP Kadın Kolları Başkanı Fatma Yavuz "50 kişilik Genel İdare Kurulumuz 11’i büyükşehir olmak üzere 16 şehirden oluştu. Partimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.  


BİBER: DEMOKRAT PARTİ TÜRKİYENİN ÇİMENTOSUDUR
Alanya'dan Avukat Ezgi Akgün Biber, Kadın Kolları Parti sözcülüğü görevine getirildi. DP Parti Sözcüsü Ezgi Akgün Biber, Manşet Alanya'ya yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Yeter Söz Milletindir” sözü Demokrat Parti'nin kullandığı, millet iradesiyle iktidara geldiği ana slogandır. Demokrat Parti; 1950 Türkiye Cumhuriyeti genel seçimlerinde ilk kez serbest seçimle iktidar olan Türk siyasi partisidir. Ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu bu zor süreçte DP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Demokrat Parti bir halk hareketidir. İnşallah sizlerin de desteğiyle bu halk hareketini iktidar edeceğiz. Ülkemizde birlik beraberliğin çimentosu Demokrat Partidir. Şahsıma böyle önemli bir göreve veren başta Genel Başkanımız Gültekin Uysal beyfendi ile Kadın Kolları Başkanı Fatma Yavuz hanfediye şükranlarımı sunarım" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.