banner113

DEVA PARTİSİ ALANYA ESNAFININ DERDİNİ DİNLİYOR!

banner106

Ahmet Çakan başkanlığındaki DEVA Partisi Alanya teşkilatı Alanya esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyor.

DEVA PARTİSİ ALANYA ESNAFININ DERDİNİ DİNLİYOR!
09 Haziran 2022 Perşembe 13:48

banner108
banner238


Teşkilat Başkanı Av. Ahmet Çakan yayınladığı basın bülteninde şunları kaydetti.
İlçemizin güzide mahallelerinden olan Oba Mahallesi'ne dün gerçekleştirdiğimiz ziyarette esnaflarımızla buluştuk. Dertlerini dinledik, hasbihal ettik ve Genel Başkanımız Sn. Ali BABACAN'ın selamlarını ilettik. 
Esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde döviz kurlarında yaşanan artışlar nedeniyle esnafımızın hayat pahalılığının pençesinde mücadele ettiğini, Alanya'ya çalışmaya gelen personellere barınma imkanı sunamamaları nedeniyle kalifiye personelin Alanya'dan kaçtığını, elektrik ve akaryakıta yapılan fahiş zamlar karşısında alım güçlerinin her gün eridiğini, yaptıkları ticaretten kar-zararın başa baş denk geldiğini neredeyse kar edemediklerini öğrendik.
Gelinen nokta itibariyle Alanya'da yaşayan vatandaşlarımız barınma, yüksek kiralar ve artan maliyetler üçgenine sıkışmış adeta can çekişmektedir. Hem yerel seçimlerde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı, Alanya'ya birçok sözler vermiştir fakat bu sözlerin hiçbiri tutulmadığı gibi Alanya daha önce görmediği şekilde sorunlarla başbaşa kalmıştır. Gelinen noktada Cumhur İttifakı cephesinden çözüm önerisi çıkmamakta; sabır temenni etmekten başka bir iş yapmamaktadırlar. 
DEVA Partisi olarak Türkiye'yi ve Alanya'mızın sorunlarına çözüm olacak eylem planlarımızla halkımızın karşısına her çıktığımızda, milletimizin teveccühünü daha fazla hissediyoruz"

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.