banner113

DEVA PARTİSİ: ALANYA’DA TRAFİK KAZALARI ARTIK ZIVANADAN ÇIKTI!

banner106

DEVA Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Dt. Umut Özkan, çok dikkat çeken basın açıklaması

DEVA PARTİSİ: ALANYA’DA TRAFİK KAZALARI ARTIK ZIVANADAN ÇIKTI!
05 Ekim 2022 Çarşamba 16:41

banner108
banner238

Başkan yardımcısı Özkan "Hemen her gün özellikle bazı bölgelerde maddi hasarlı, yaralanmalı hatta ölümlü kazalar oluyor. Özellikle de çevre yolu güzergahında bulunan adliye civarı, oba çevre yolu kavşağı gibi yerler bu duruma örnek gösterilebilir. Bu kazaların çoğu, aslında kaza değil tedbirsizlik!

Ulaşım sorunu sebebiyle meydana gelen kazalara yönelik acilen çözümler üretilmelidir! Alanya’mızın bu sorununun mutlak suretle giderilmesi gerekmektedir. Peki, nasıl yapabiliriz? Örneğin; alternatif yollar hızlıca açılmalı, adı çevre yolu olarak geçen ama artık ilçemizin merkez yolu olan bu güzergaha bir an önce battı çıktı ya ada üst geçitli yollar planlama dahlinde yapılmalıdır.

Kazaların yanı sıra, gün içerisinde özellikle iş-okul giriş ve çıkış saatleri aşırı kalabalık olması sebebiyle trafik sorunu, adeta İstanbul trafiğini aratmamaktadır. Bu yoğunluk sebebiyle okul servislerinin sürüş ve trafik kurallarına uymadığını gözlemledim. Bu konuda yetkililerin denetimi yetersiz kalmaktadır. Yerel yönetim tarafından denetimlerin artırılması gerekmektedir!

Ve mutlak suretle, Alanya’ya bir önce EDS sisteminin gelmesi gerektiği kanısındayım.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.