banner113

DEVLET BABA, ALANYA'DA KIRSAL MAHALLELERDE

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer İmamlı, Özvadi, Hocalar ve Uğrak mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi 

DEVLET BABA, ALANYA'DA KIRSAL MAHALLELERDE
18 Mayıs 2022 Çarşamba 14:26

banner108
banner238

İlk olarak İmamlı mahallesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer muhtar Yakup Avara’dan köyün nüfusu ve durumu hakkında bilgi alarak vatandaşlarla sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla yapılan görüşmenin ardından mahallede yaşayan Hüseyin Alagöz ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer aile ile sohbet ederek ailenin sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. 
Bir sonraki ziyaretini Özvadi mahallesine yapan Kaymakam Ürkmezer mahalle halkı ile bir araya gelerek muhtar Osman Çalış ve vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Daha sonra Ayşe Yıldız ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer aile üyeleriyle sohbet ederek ihtiyaçlarını dinledi.
Son olarak Hocalar ve Uğrak mahallelerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer buralarda da vatandaşların taleplerini dinleyerek Hocalar ile Uğrak mahallelerinde yaşayan Fatma Yılmaz ve Durmuş Mercan ailelerini ziyaret etti.
Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, Demirtaş Jandarma Komutanı Astsb. İbrahim Çiçek ve SYDV personelleri eşlik etti.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.