banner113

GELECEK PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI DEMİR, MANŞET ALANYA'YI ZİYARET EDEREK ÖVGÜ DOLU SÖZLERDE BULUNDU

banner106

Konya ve Antalya gibi Türkiye'nin sayılı İl'lerinde Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Mevlüt Demir, Manşet Alanya Gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı'yı ziyaret etti.

GELECEK PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI DEMİR, MANŞET ALANYA'YI ZİYARET EDEREK ÖVGÜ DOLU SÖZLERDE BULUNDU
18 Kasım 2022 Cuma 16:35

banner108
banner238


Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, gazeteci Hüseyin Kalaycı'yı ziyaret  etti. Demir, devlet terbiyesi ile yurt içi ve yurt dışında çeşitli kademlerde 37 yıl görev yapıp emekli olduktan sonra siyasete girdiğini belirterek "Elbette çok güzel işlere de imza atıldı ancak yanlışları da gözardı edemeyiz. Ekonomik olarak büyük bir zorluk içerisine girdi ülke. Vatandaş evine ekmek götürmekte zorlanır hale geldi. Bizler Anadolu’nun her köşesini ziyaret edip halkı dinliyoruz gözlem yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na olan yoğun bir halk teveccühü ile karşı karşıyayız gittiğimiz ziyaretlerde. Vatandaş artık bir değişim istiyor. Kendisi her görüşmemizde Alanyalı hemşehrilerim nasıl diye sorup selamlarını gönderiyor. Artık tencere kaynamıyor vatandaş rahata erebileceği günleri iple çekiyor”dedi.
MANŞET ALANYA'YA ÖVGÜLER
Demir, Manşet Alanya sahibi olan Hüseyin Kalaycı'ya övgü dolu sözlerden bahsederek "Sayın Kalaycı'nın babasıda emekli bir polis memuru. Yani ikimizde Emniyet mensubuyuz. Sayın Kalaycı'nın dik duruşu ve yaptığı haberleri çok yakından takip ediyoruz. Doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ile topluma ışık tutuyor. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.