banner113

HEDEFİMİZ ORTAK AKILLA ÇALIŞMALAR YÜRÜTMEK

banner106

Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (ALSMO) 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan seçilen Önder Kıvrak'a ve yeni yönetimine, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HEDEFİMİZ ORTAK AKILLA ÇALIŞMALAR YÜRÜTMEK
29 Temmuz 2022 Cuma 15:30

banner108
banner238

Oda yönetimiyle birlikte AK Parti heyetini misafir eden ALSMO başkanı Kıvrak, ziyaretlerinden ötürü Başkan Toklu ve yönetimine teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. İlçe Başkanı Mustafa Toklu ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamada, "Geçtiğimiz ay 5. Genel Olağan Kurulu'nu gerçekleştiren ve genel kurulda Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanı seçilen Sn. Önder Kıvrak ve yönetimine İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 

İş dünyası için önemli bir konuma sahip alan muhasebeci ve mali müşavirlerimizin gayreti ve sarf etmiş oldukları çaba takdire şayandır. Bu önemli görevi ifa eden muhasebeci ve mali müşavirlerimizin temsilcisi olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile ortak akılla çalışmalar yürütüp sektör için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik için ALSMO Başkanı Sn. Önder Kıvrak ve yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.