banner113

HES projesine karşıyız!

banner106

CHP Teşkilat Başkanı Çoşkun Karadağ HES Alacami Mahallesi’nde kurulması planlanan Hidroelektrik Santrali (HES) projesine karşı çıkmaya devam ettiklerini ifade etti.

HES projesine karşıyız!
14 Nisan 2021 Çarşamba 09:21

banner108
banner238

Mahalle halkıyla Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) konusunda toplantı yapılacağını öğrendiklerini paylaşan CHP teşkilat başkanı Karadağ, bu mahalleye sahip çıkacaklarını kaydetti. 
Karadağ, “27 Nisan’da saat 13.30’da Dim Alacami üzerindeki HES projesi ile ilgili ÇED konusunda halk bilgilendirme toplantısı yapılacağı duyumunu aldık. Biz bu zamana kadar gerçekten çevreci olan her konuya sahip çıktık. Alacami’mize sahip çıkacağız. Usulüne uygun bir toplantı yapılırsa kesinlikle hayır çıkacaktır. Bu konuda hem bölge halkı hem muhtarlığımız çok duyarlı. Prosedür bu şekilde ilerleyecek. Buradan toplantıya katılacak olan halkımızı bu konuda çok daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Eski ilçe başkanlarımızdan Mevlüt Güven, Alara Geyik Dağı Milli Parkı Projesi için başvuruda bulundu. Bu projenin içerisinde Dim Alacami bölgesi de var. Bizim gelecek kuşaklara güzel bir Alanya bırakmak için bir milli park projesi başvurumuz varken, buraya çevreyi talan edecek bir HES projesinin yapılmasına karşıyız” 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.