banner113

İYİ Partiden sert eleştiri geldi. Dalga geçmeyin!

banner106

İYİ Parti Alanya Teşkilat Başkan yardımcısı Emrah Yeşilkaya dan iktidar partisi Ak Partiye çok sert eleştiri

İYİ Partiden sert eleştiri geldi. Dalga geçmeyin!
07 Mayıs 2021 Cuma 23:24

banner108
banner238

Teşkilat Başkan yardımcısı Emrah Yeşilkaya 'Tüm dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen Corona virüs felaketi hem sağlığımızı hemde ekonomimizi sarsmaya devam etmektedir.Bu süreçte hiç kuşku yok ki en çok mağdur olanlar küçük esnaflar, dar gelirliler, turizm çalışanları ve okul servis işletmecileri olmuştur.
DESTEKSİZ BIRAKILMASI MANİDARDIR
Avrupa ve Amerika'da uygulanan desteklerin, dünyanın en iyi 17 ekonomisine sahibiz diyenler tarafından örnek alınmaması, sektörel bazda tüm çalışanların desteksiz bırakılması manidardır.
Buradan çıkaracağımız ders ise ya söyledikleri gibi bir ekonomiye sahip değiliz ya da iktidar halktan kopmuş ve sadece kaymak tabakasının saadeti ve mutluluğu için çaba göstermektedir.
SİYASİ POLEMİK
Gerek İYİ parti olarak gerekse MİLLET İttifakının diğer bileşenleri olarak milletimizin bize yansıttığı sıkıntıları iktidar partisine duyurmaktayız.
Ancak bu uyarılarımızın karşılığı siyasî polemik olarak karşılık bulmaktadır.
Bu cephe milletten öyle kopmuş ki, ekonomiyi kendi sofralarıyla değerlendirir hale gelmişlerdir.
MİLLET İttifakı Belediyelerinin halka ucuz ekmek hizmetini dahi engelleyenlerin vatandaşlarımızın bu serzenişlerini, feryatlarını ve isyanlarını dikkate almayacağını bilsekte biz dile getirmek ve çareler  aramak zorundayız.
ALANYANIN DERTLERİ BÜYÜK
Ey iktidar mensupları, Alanya'mızın dertleri büyük, ürettiğini çöpe atan köylü sizlere kırgın. İşini aşını kaybedip bayramda para kazanırım umudunda olan butikçi,tuhafiye şeker ve lokum satan esnaf sizlere küskün, 2 yıldır aldığı servis araçlarının taksitini krediyle ödemeye çalışan evine ekmek götürmeyen servis esnafı sizden yana umutsuz. Bu ülkenin tarihinde askıda ekmek, askıda fatura, veresiye defteri kapatma sizlerin sayesinde yer buldu. Ekmeğini askıdan alan işsiz size ulaşamıyor, bu yüzdendir ki sizleri uyarıyor bir çare bulmanızı, kimsesizlerin kimi olmanızı istiyoruz.
Bu aziz milletin dertlerine ya bir çare bulun ya da sırça saraylarınızdan milletimizle dalga geçmeyin.Ya bir yol açın yada artık çekilin bu milletin yolundan.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.