banner113

Konaklıya yeni spor tesisi

banner106

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alanya’nın Konaklı Mahallesinde yapımına başlanacak olan yeni spor tesisinin incelemeleri bugün Alanya Kaymakamlığında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yapmış olduğu bir sunum ile gerçekleşti. 

Konaklıya yeni spor tesisi
04 Mart 2021 Perşembe 15:46

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu yapmış olduğu açıklamada; ‘‘Türk sporunu ve sporcusunu destekleyen devletimiz ülkemize kazandırdığı yeni spor tesisleri ile sporcularımızın önünü açmaktadır. 
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Alanya Konaklı Mahallemize kazandıracağı yeni modern spor tesisinin bölgemize değer katacağı aşikardır. Alanya Kaymakamlığımız ve Alanya Belediye Başkanlığımız ile  İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda Konaklı Mahallesine yapılacak olan spor tesisinin proje sunumuna katıldık.
Önümüzdeki süreçte  birçok alanda kazandıracağımız yeni spor tesislerimiz ile Alanya’mızda ulusal ve uluslararası müsabakalarda tercih sebebi olmamız spor turizminde kapasiteyi arttırmamız gerekli ve herkesi sporla buluşturacaktır.
Hedefimiz; Deniziyle, sahilleriyle, doğasıyla birçok alanda parmakla gösterilen şehrimizi artık sporda da ‘Bende Varım!’ dedirtebilmektir.
 Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu yeni spor tesisimize verecekleri kesintisiz destekleri ve bu projeye büyük katkılarından dolayı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz.’’dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.