banner113

Metal İşleri Odası seçiminin ardından arbede çıktı! Çevik kuvvet devreye girdi

banner106

Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler Kaportcılar Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası’nın seçim sonucunun açıklanmasının ardından arbede çıktı.

Metal İşleri Odası seçiminin ardından arbede çıktı! Çevik kuvvet devreye girdi
27 Ocak 2022 Perşembe 18:44

banner108
banner238

Cikcilli Düğün Salonu'nda düzenlenen seçimde sabah da taraflar arasında gerginlik yaşanmıştı. Seçimde Mevcut başkan Kerim Taş, Alirıza Açman ve Ekrem Mesele yarıştılar. Seçimi Alirıza Açman'ın kazanmasının ardından Kerim Taş önce salondaki görevli polislere emekleri için teşekkür etti. Ardından  Taş, Açman'ın destekçilerinin beklediği kapının önüne gelerek kazanan tarafı destekleyenlerin elini sıkarak tebrik etmeye başladı. Bu sırada alanda bulunan bir şahsın Kerim Taş'a yönelik, küfür sözlerinin ardından arbede yaşandı. Sözleri sarf eden kişiye seslenen Açman taraftarları araya girerek, "Bu sözler sana yakışmadı" diye konuştu.

Yaşanan arbedenin ardından devreye giren çevik kuvvet ekipleri Kerim Taş ile tarafları alandan uzaklaştırdı. Arbedede Açman'ı destekleyen bir kişinin burnu kırılırken, Taş'ın kardeşi olan Şekerhane Mahallesi Muhtarı Mustafa Taş karakola götürüldü.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.