banner113

MHP'li yönetici Özdemir'den İyi Partili Arık'a sert tepki: Birilerinin paralı askerleri...!

banner106

İyi Parti Belediye Meclis üyesi Fikret Arık'ın Alanya Belediye sitesinden sadece çöp resimlerini alarak alması ve temizlenmemiş yerlerin resimlerini almayarak takipçilerine yönelik algı operasyonu yapmasına bir tepki de MHP yönetim kurulu üyesi Nevzat Özdemir'den geldi.

MHP'li yönetici Özdemir'den İyi Partili Arık'a sert tepki: Birilerinin paralı askerleri...!
23 Temmuz 2021 Cuma 16:48

banner108
banner238


MHP Yönetim kurulu üyesi Nevzat Özdemir, İyi Partili meclis üyesi Fikret Arık'a tepki göstererek şunları yazdı.
300 bin nüfusa 105 mahalleye 80 küsür yaylaya ve bu nüfusa göre çalışan sayısına sahip bir belediye düşünün ve misafirleriyle neredeyse 1,5 milyon insan sayısına ulaşan hatta ve hatta kurban atıklarının da oncelikli temizlenmesi hereken bir durumun olduğu, gelen misafirlerin dısarı da konaklayanların belli bir kısmının pisliğini 3 adım ötede çöp kutusu yerine, etrafa attığı egitimlerinin az oldugu veya bu durumu umursamadığı anlasılanların çok oldugu bir yerdeyiz. Ve Yerel Yonetimden kimse şikayet edemez. Kimseye kısıtlama koymaya yetkisi olmayan gelmeyin dese linç edilecek duruma gelecek olan bir yerde bunu Belediye Başkanından beklemek ucuz siyaset veya birilerinin paralı askeri olmak anlamına gelir. Belediyeyi 1 ay idare edemeyecek olanların sırf kişisel menfaatleri için sahte hesaplardan veya yanarlı dönerli olayın detayına inmeden at gözlüğü ile bakıp yorum yazmaları tamamen iki yüzlülük ve riya kokmaktadır.
NE OLMUŞTU?
Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı ise konuyu Alanya gündemine getirerek şunları yazmıştı.

Değerli İyi Partili meclis üyem Fikret Arık, Alanya belediyesinin sitesinden sadece çöp olan yerlerin resmini almışsın. Temizlenen yerlerin fotoları paylaşmamışsın. Ve demişsin ki isim vermeden Hasan Sipahioğlunun sözünü hatırlatmışsın. Alanya'da yaşamanın bir bedeli olmalı diye. Tamam hem fikiriz ancak temizlenen yerlerin resimlerini neden paylaşmadın. Kusura bakma ama ucuz siyaset yapıyorsun. Görüpte görmeyerek algı operasyonu peşindesin. Eğriye eğri doğruya doğru. Saygılarımla...



banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.