banner113

Sönmez: Alanya'yı gülen bir yüz, gülen bir şehir yapacağız

banner106

İyi Parti ve CHP'nin Alanya'daki ortak adayı olan Abdullah Sönmez, Alanya ile ilgili düşüncelerini açıkladı. 

Sönmez: Alanya'yı gülen bir yüz, gülen bir şehir yapacağız
15 Şubat 2019 Cuma 11:29

banner108
banner238
Millet İttifakının aday tanıtım toplantısına katılan İYİ Parti Alanya Belediye Başkan adayı Abdullah Sönmez, “Alanya’da hiçbir ayrım yapmadan en güzel hizmeti vereceğiz. Gülen bir yüz gülen bir şehir yapacağız. Alanya’da 31 Mart akşamı hep birlikte gülen yüzleri göreceğiz”  dedi. Sönmez Alanya’da ciddi oranda bir yabancı nüfusun olduğunu belirterek, “ Onlarda bizim vatandaşımız, onların öncelikleri bizim önceliklerimiz, Alanya’mızın ve Antalya’mızın tanıtımı noktasında onların düşüncelerine çok önemi veriyoruz. 1Nisan’dan sonra hep birlikte Alanya için çalışacağız” diye konuştu. Sönmez, belediyecilik konusunda gerekli bilgi birikim ve tecrübeye sahip olduğunu 2004 yılından itibaren bütünşehir yasası ile belde belediyeleri kapatılıncaya kadar başkanlık yaptığını anlattı.

10 YILLIK TECRÜBE
Sönmez, “ ilk seçildiğim günden bütünşehir yasası ile belde belediyesi kapatılıncaya kadar olan 10 yıllık dönemde her zaman oylarımı artırarak ve güven tazeleyerek başkanlık hizmetini verdim. Alanyanın sorunlarını yakından biliyorum, biz hep birlikte sen ben ayrımı yapmadan Alanya için hizmet etmeye geliyoruz. Alanyalılarda bunu biliyor. Bize teveccüh göstereceklerine inanıyorum” dedi. 

İLKELİ BİR SİYASİ ÇALIŞMA
Geçmiş dönemde de şimdiki seçim sürecinde de ilkeli bir siyasi çalışma yapacağını ifade eden Sönmez, “Siyasi hayatımda hiç bir zaman rakibimi eleştirmedim.  Biz bu şehirde İYİ Parti, CHP, AK Parti ve MHP fark etmez, herkesin oyuna talibiz. Herkese hizmet edeceğiz. Hedefimiz bu şehirde başarıya ulaşmak” dedi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.