banner113

Toklu'dan anneler günü mesajı!

banner106

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toklu'dan anneler günü mesajı!
08 Mayıs 2021 Cumartesi 18:57

banner108
banner238

Başkan Toklu Mesajında; ‘‘Annelerimiz yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, annelerimize en büyük armağandır.
Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.
Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir. Onları sadece anneler gününde anmak asla kafi değildir.
Hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.