banner113

Türkdoğan'dan eleştirilere cevap!

banner106

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, parti binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Türkdoğan'dan eleştirilere cevap!
27 Şubat 2019 Çarşamba 16:20

banner108
banner238

İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın’ın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yönelik eleştirilerine yanıt veren Türkdoğan, Hepinizin bildiği gibi 31 Mart seçimlerin Cumhur İttifakı kapsamında Alanya Belediye Başkan Adayı olarak desteklediği 5 yıllık hizmetleriyle gurur duyduğumuz Adem Murat Yücel adayımız olmuştur. Belde belediyesinden mahalle olan yerlere, köyden mahalleye dönüşen yerlere hiçbir siyasi parti ayrımı olmaksızın hizmet tüm vatandaşlarımızın ayağına gitmiştir. Biz başkanımızın yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın memnuniyetini bizzat gidip yerinde gördük" diye konuştu.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını uyguladığını dile getiren Türdoğan, “Gerek ülkemiz gerek uluslararası kurum ve kuruluşlardan ödül alan bir belediye başkanına sahibiz MHP olarak. Tabi ki meyve veren ağaç taşlanır. Adem Murat Yücel 2014 seçimlerine elverdiği vaatlerin tamamını yerine getirmiş hatta fazlasını yapmıştır. Ve inşallah yapmaya da devam edecektir.” İfadelerini kullandı. 
DÜĞÜN SALONU ELEŞTİRİSİNE CEVAP
Belediye Düğün Salonu ve Pazar yeri inşaatının sezonu etkilemeyeceğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, “Belediye düğün salonuyla ilgili süren mahkeme geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Şu anda da yıkımı devam ediyor. Turizm sezonu başlamadan da esnafı ve turizmi olumsuz etkilemeyecek şekilde planlaması yapıldı. Altyapısı hazırlanıp sezon sonunda da proje uygulaması başlayacaktır. Bölgedeki otopark sonunu bu çözecek bir kapalı otopark ve meydan projesi de bu çalışmanın içerisinde yer alacak. Bizler MHP olarak Cumhur İttifakı'na hayırsız şartsız bağlıyız ve hep birlikte çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Alanya'da Adem Murat Yücel Antalya'da Menderes Türel bu seçimlerden zaferle çıkacaktır." diye konuştu. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.