banner113

Yücel Apaydın: Büyükşehir'de 7 bin oy alındı. Diğer oy nerede dedi ve ortağı CHP'ye taş attı!

banner106

İYİ Parti İlçe Teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Yücel Apaydın: Büyükşehir'de 7 bin oy alındı. Diğer oy nerede dedi ve ortağı CHP'ye taş attı!
03 Nisan 2019 Çarşamba 09:27

banner108
banner238

İYİ PARTİ TEŞKİLATI SAHADAYDI...
Seçim sonrası değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Apaydın, "Bir seçim sürecinin daha geride bıraktık mücadele ettiğimiz gücün, yapısını da çapını da biliyorduk. Hem kurumsal anlamda birimlere hakim, hem ekonomik anlamda bizimle kıyaslanmayacak güce sahip bir rakiple mücadele ettik. Bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkmak için elimizden geleni yaptık. İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak da seçim sürecine bütün gereklerini yerine getirmiş olmanın huzuru içerisindeyiz. Arkadaşlarım insanüstü bir çabayla adayımızın ve teşkilatımızın faaliyetlerini yönlendirdi. Bizim elimizde verebileceğimiz sadece umut vardı, karşıdakilerin ellerinde çok daha güçlü materyallerle çok daha güçlü şeylerle halkın karşısına çıktılar. Tabii ki mazeret üretecek değiliz, hesabımızı yeniden yapacağız sonuçları değerlendireceğiz. Kazanan arkadaşa ve ekibine hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah geçtiğimiz 5 yıldan daha iyi bir hizmet gösterir. Biz de doğru yaptıklarını takdir ederiz yanlış yaptıklarını eleştiririz söylediklerimizin arkasındayız.Seçim sürecinde yaptığımız eleştirilerde hala aynı noktadayız, hiçbir şekilde kişisel hesap yapmadan, kişisel sorunumuz olmadan gördüklerimizi ortaya koymaya çalıştık. Eleştirileriniz yönetim anlamında hala öyle. Bundan sonra da idari anlamda yapılacak hataları eleştirecek iyi şeyler de de takdir edeceğiz teşekkür ediyorum" dedi. 
İYİ PARTİ'NİN TÜM OYLARI İTTİFAK SANDIĞINA GİTTİ DEDİ ORTAĞINA TAŞ ATTI
Gazeteci Özgür Yılmaz'ın 'Özellikle büyükşehirde Millet İttifakı'nın desteklemiş olduğu aday var ve rakiplerine karşı üstün geldi bu konuda neler söyleyeceksiniz?' sorusuna da yanıt veren Apaydın, "Genelde dediğiniz gibi sonuçlandı, tam detaylı inceleme yapmadan bir şey demek istemiyoruz. Fakat Alanya ölçeğinde diğer yerleri tam bilmemekle birlikte İYİ Parti'nin 24 Haziran'da aldığı oyların tamamını, Millet İttifakı lehine sandığa girdiğini görüyoruz, inanıyoruz. Oturup değerlendirme yapacağız sonucu ne olur göreceğiz, yolumuzu ona göre çizeceğiz. Fakat şu bize huzur veriyor Millet İttifakı noktasında İYİ Parti 24 Haziran'da aldığı oyların tamamını ittifak sandığına katmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Büyükşehiri almış olmanın da tabii artısı var. Birçok hizmet biliyorsunuz Büyükşehir aracılığı ile geliyor Alanya'ya. Biz Muhittin Böcek ile seçim süreci boyunca uyumlu bir çalışma süreci geçirdik. Aynı şekilde yönetimde de halkımızdan gelecek talepleri Antalya'ya iletme noktasında köprü görevi üstleneceğim de.Büyükşehir Belediye başkanımız daha önce buralara yaptığı konuşmalarında Alanya'nın önemli olduğunu Alanya'dan gelecek talep ve önerilere karşılık vereceğini belirtmişti bu noktada umutluyuz" dedi. 
'BÜYÜKŞEHİR'DE 7000 OY ALINDI O ZAMAN DİĞER OY NEREYE GİTTİ!
Yılmaz'ı '24 Haziran'daki oyların tamamının bu seçimde İYİ Parti tarafından sandığa gittiğini söylediniz. Bu noktada 70000 civarında oy almanız gerekiyordu. Bu durumda ittifak ortağınız da bir fire vermesi söz konusu mu oldu?' sorusunu da cevaplayan Apaydın, "Tam sonucu incelemeden birilerini suçlamak doğru olmaz, fakat öyle görünüyor ki büyükşehirde 70000 oy alındığına göre durum onu gösteriyor tekrar önümüze bakacağız" dedi. 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.