banner113

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZDAĞ, ALANYA'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

banner106

Alanya'da da partisinin ilçe binasının açılışını yapan Özdağ, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZDAĞ, ALANYA'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
21 Kasım 2022 Pazartesi 08:40

banner108
banner238


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'nın Serik ve Manavgat ilçelerinden sonra Alanya'yı ziyaret etti. Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanlığı binasının açılışını yapan Özdağ, partililerle bir araya geldikten ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.
ÇÖZÜM ÖNERİSİ SUNDU
Özdağ, parti olarak Türk halkının ekonomik refahını ve güvenliğini etkileyen her türlü göçe karşı olduklarını ifade ederek, "Zafer Partisi olarak iktidara gelirsek sığınmacıları ülkelerine göndereceğiz. Geçenlerde Kemal Kılıçdaroğlu Kilis'e gitti. 'Burada sınıflar çok dolu, Suriyeli öğrencilerle Türk öğrenciler birbirlerini anlamıyorlar' denilince, 'tamam' dedi. 'Biz Kilis'e 11 okul daha yapacağız' dedi. Biz 11 okul yapmayacağız, Suriyelileri memleketlerine gönderip mevcut okullarla devam edeceğiz. Çözüm bu, aradaki fark bu. Suriye'de iç savaş bitti. Ekonomik nedenlerle burada kalıyorlar." dedi
'ALANYALI KARDEŞLERİME EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM'
Sosyal medya hesabından Alanya ziyareti ile ilgili paylaşım yapan Özdağ, " Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanlığımızın organize ettiği gençlik konferansına katılan yüzlerce Alanyalı kardeşime en içten teşekkürlerimi sunuyorum. #TürkiyeninZaferi sizlerin inancıyla gerçekleşecek." dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.