banner113

Alanyaspor'un yıllardır beklediği soruna Böcek'ten çözüm geldi: Alanyaspor'a yaz kampı tesisi geliyor!

banner106

Alanyaspor'un uzun yıllardır beklediği bir soruna çözüm Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'ten geldi.

Alanyaspor'un yıllardır beklediği soruna Böcek'ten çözüm geldi: Alanyaspor'a yaz kampı tesisi geliyor!
13 Mart 2019 Çarşamba 15:41

banner108
banner238
Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONYSİAD) CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’i ağırladı. KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, her seçim döneminde belediye başkan adayları ile üyeleri bir araya getirerek kendilerini anlatma ve projelerini paylaşma fırsatı sağladıklarını söyledi. CHP Büyükşehir aday Muhittin Böcek, KONYSİAD üyelerine projelerini anlattı. 
Başkan adayı Böcek, Antalya’da yerel kalkınma modeliyle çok güzel hizmetler kazandıracaklarını belirterek, “Yaptığımız araştırmalarda Antalya’nın en önemli sorunu işsizliktir. İkinci sorunu ulaşım daha sonra çevre gelmektedir. Ulaşım bilimsel çözümler sağlayacağız. Ulaşım Ana Planı’na göre belirlenen güzergahlardaKonyaaltı-Kundu, EXPO-Kundu, Kundu-Belek hattı doğru planlanmış raylı sistemyatırımı yapacağız. Trafik kaynaklı sorunları, Akıllı Ulaşım Sistemleri’ni kullanarak çözeceğiz” dedi. 

Siyaset ile sporu birbirinden ayıracağız diyen Başkan adayı Böcek, “Hiçbir zaman spor kulüplerine yönetici atama peşinde koşmayacağız. Şehrimizin iki önemli değeri Antalyaspor ve Alanyaspor’a sahip çıkacağız. Yaylalarımızda belirlenen bölgelerde, Antalyaspor ve Alanyaspor için yaz kampı tesisi inşa edeceğiz. İçinde antrenman sahası, jakuzi, hamam, SPA, havuz, restoran, oyun ve toplantı salonları, hobi odaları ve otoparkın olacağı modern bir tesis kazandıracağız” diye konuştu. 

Büyükşehir adayı Muhittin Böcek,KONYSiAD üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Daha sonra ise KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, günün anısına Başkan adayı Böcek’e plaket takdim etti. 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.