banner113

Alanyaspora direkler geçit vermedi

banner106

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında Başakşehir, sahasında Alanyaspor'u konuk etti.

Alanyaspora direkler geçit vermedi
25 Nisan 2021 Pazar 18:01

banner108
banner238

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında Başakşehir ile Alanyaspor golsüz berabere kaldı: 0-0. Kümede kalma mücadelesi veren son şampiyon Başakşehir, 5. sıradaki yerini korumak isteyen Alanyaspor karşısında kalesini gole kapattı.

Maç boyu daha üstün taraf olan Çağdaş Atan'ın ekibi, Aykut Kocaman'ın öğrencilerine gol atmayı başaramadı. İlk yarıda Efecan, 2. yarıda ise Tayfur'un kafa vuruşu direkten döndü.



Karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle tamamlandı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Maçtan Dakikalar

 Medipol Başakşehir'in sağ kanattan gelişen atağında Edin Visca, ceza sahası içine doğru hareket etti, ceza yayı önünde bulunan Ömer Ali'ye yerden pasını gönderdi. Bu oyuncunun gelişine vuruşunda, top üstten auta gitti.

29. dakikada konuk ekip gole yaklaştı. Tayfur sağ kanattan penaltı noktası üzerine ortasını yaptı. Geriden gelen Efecan'ın yaptığı kafa vuruşunda, top üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. Ardından savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Alanyaspor'da Tayfur rakip ceza sahası önünde topla buluştu. Tayfur'un yerden sert şutunda, top kaleci Volkan Babacan'dan sekti. Ceza sahası içinde meşin yuvarlağı önünde bulan Mustafa Pektemek'in sol çaprazdan şutunda, kaleci Volkan yatarak topu kontrol etti.
Konuk Alanyaspor maç boyu daha üstün bir oyun ortaya koydu fakat gol bulamadı. İlk yarıda Efecan, 2. yarıda ise Tayfur'un kafa vuruşu direkten döndü. Başakşehir ise maç boyu isabetli şut çekemedi. İstanbul ekibi bu beraberlikle puanını 37'ye, Alanyaspor ise 56'ya yükseltti.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.