banner113

EMRA AKBABA'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

banner106

SEZON başında Galatasaray'dan 1 yıllığına kiralık olarak Alanyaspor'a gelen yıldız futbolcu Emre Akbaba, sezonun sona ermesinin ardından İstanbul'a geri döndü. 

EMRA AKBABA'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM
24 Mayıs 2022 Salı 08:58

banner108
banner238

Alanyaspor'daki 3. döneminde de iz bırakarak giden bırakan 29 yaşındaki oyuncu, 65 gollü Nedim Vatansever'i geride bırakarak 67 golle kulüp tarihinin en golcü oyuncusu olmayı başardı. Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Alanyaspor'da 13 gole imza atan başarılı futbolcu, takımın en golcü iki oyuncudan birisi oldu. 

Turuncu yeşilli camiaya dün akşam yaptığı sosyal medya paylaşımı ile veda ederek Galatasaray'a geri dönen Akbaba, Alanya'nın her zaman kalbinde yer alacağını söyledi. Akbaba paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Futbolcu olmak istediğim günden bu yana hizmet ettiğim tüm kulüpler için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu yıl kariyerimde unutamayacağım anlar yaşatan, kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaştığımız Alanyaspor'da da çok çalıştım ve takım arkadaşlarımla Alanyaspor için mücadele ettim. Alanyaspor camiasına, üzerimde emeği olanlara, aileme ikinci aile olan Alanyalılara çok teşekkür ederim. Kalbimde her zaman yeriniz ayrı olacak." 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.