banner113

İstanbul'da sürpriz buluşma! Ozan Tufan...

banner106

Fenerbahçe'den Alanya'ya kiralık giden Ozan Tufan'la sürpriz buluşma gerçekleşti...

İstanbul'da sürpriz buluşma! Ozan Tufan...
21 Mart 2019 Perşembe 12:28

banner108
banner238

Genç futbolcu, sezon başı teknik direktör Cocu'nun gözüne girememişti... Sarı lacivertli ekip, takımda kadro dışı bırakılan oyuncusunu Alanya'ya kiralamıştı. Sergen Yalçın yönetimindeki Alanyaspor'da yavaş yavaş ritmini bulan Ozan, yaptığı ekstra idmanların karşılığını aldı. Fit görüntüsüne kavuşan genç isim, İstanbul'da sürpriz bir isimle buluştu...
Fransız Sportif Direktör, Ozan'a kendisini yakından takip ettiklerini aktararak, "Alanyaspor'da futbola yeniden döndüğünü hissedebiliyorum. Umarım bu gelişimin devam eder" dedi.
23 yaşındaki oyuncu ise, "Üst üste 6 maçta 11 başladım. Kendime geldim. Fenerbahçe'ye hazır bir oyuncu olarak döneceğim" mesajını verdi.
'ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAKSIN' 
Samimi geçen görüşmede, Damien Comolli, teknik direktör Ersun Yanal'ın da Ozan hakkında hayli olumlu görüş bildirdiğini kaydederken, "Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız. Sen de bize çok önemli katkılar sağlayacaksın" dedi ve gelecek sezon kendisine kapıların açık olduğunu net bir şekilde iletti.
ZOR GÜNLERİ ATLATTI 
Ozan Tufan, sezon başı Phillip Cocu'nun gözüne girememiş, uzun süre altyapı takımı ile çalışmalarını sürdürmüştü. Zor günleri atlatan Ozan Tufan'ın gelecek sezon gelecek sezon yapılanmasında hangi takımda olacağı şimdiden merak konusu...


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.