banner113

İşte Alanyaspor'un yeni yönetimi!

banner106

Alanyaspqor 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Alanya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

İşte Alanyaspor'un yeni yönetimi!
10 Haziran 2021 Perşembe 08:39

banner108
banner238

Genel kurula Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Antalya Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Serkan Akbaba, Alanya Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Engin Burak Mindivanlı, siyasi parti ilçe başkanları, oda, dernek, kurum ve kuruluş temsilcileri ile üyelerimiz katıldı.

Genel kurul, açılış, yoklama ve divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Divan kurulu, Cengiz Aydoğan başkanlığında, Faruk Nafiz Koçak ve Mehmet Ali Dim'den oluştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından telgraf ve faksların okunmasına geçildi. Bu bölümde başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere genel kurula mazeretleri nedeniyle katılamayan milletvekili, protokol üyeleri, kulüp başkanları ve davetlilerin tebrik mesajları okundu.
 

Açılış konuşması için kürsüye çıkan başkan Hasan Çavuşoğlu, kulüp ve tesis çalışmaları hakkında bilgi vererek yönetim kuruluna destek veren ilçe protokolü ve sponsor firmalara teşekkür etti. Kulübün mali tablosuyla ilgili de bilgi veren başkan Çavuşoğlu, "Kulüplerin ayakta durması çok zor. Hiç bir kulüpte gelirler, giderleri karşılamıyor. Önümüzdeki dönemde ciddi çalışmalar yaparak sabit gelir kaynakları yaratmalıyız. Alanyaspor'un Süper Lig'de mücadele etmesi ve son 3 yılda ilk 5 mücadelesi vermesi gerçekten mucizedir." dedi.

Futbolcu satışı yaparak milli takımlara oyuncu gönderdiklerini belirten başkan Çavuşoğlu, "Birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyesi ve yönetimde yeni görev alacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza ve basınımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Alanyamız için hepimiz ter dökmek ve birbirimize destek olmaz zorundayız. Bir kez daha sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de genel kurulumuza geldiğiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra yapılan protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulunun faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Ardından verilen önerge üzerine Alanyaspor Kulübü Derneği'nin futbol faaliyetlerinin kurulmuş veya kurulacak bir şirkete devrinin görüşülmesi ve karara bağlanması konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi oylanarak kabul edildi. Daha sonra yönetim kurulu üye sayısının 26'dan 37'ye çıkarılması için verilen tüzük değişikliği önergesi oylandı ve kabul edildi.

Genel kurul, Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinin divan kuruluna sunulmasıyla devam etti. Listenin okunmasının ardından yapılan açık oylamada Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki 37 kişilik yeni yönetim kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından yapılan yeni yönetim kurulunun fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Yeni yönetim kurulumuz şöyle:
Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ali Baki Boz, Bilal Gömeç, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Fahri Gürses, Fatih Göçmenoğulları, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Girenes, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Karaman, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Metin Kırbıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Murat Kayacan, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nihat Tufan, Oktay Cebeci, Tolga Kavuklu, Veysi Aladağ.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.