banner113

Kestelspor ligde kaldı!

banner106

Alanya Kestelspor, Milli Egemenlik Stadında misafir ettiği Modafen'i 3-0 mağlup etti. Kestelspor'a galibiyeti getiren golleri Özkan Toprak, Buluthan Bulut ve Batuhan Kurt attı.

Kestelspor ligde kaldı!
22 Nisan 2021 Perşembe 09:13

banner108
banner238


Mislicom 3. Lig 4. Grupta 32. hafta mücadelesinde Alanya Kestelspor, sahasında küme düşme tehlikesinde bulunan İstanbul ekibi Modafenn ile milli Egemenlik Stadında karşı karşıya geldi. Mücadeleye Karşılaşmaya Alanya Kestelspor istekli ve hırslı bir oyunla başladı. Kestelspor, 15. dakikada Özkan Toprak'ın attığı golle karşılaşmada 1-0 lık skor üstünlüğünü yakaladı. 

Kestelspor, 34. dakikada çıkarken kaptırdığı topla kalesinde gol tehlikesi yaşadı. Modafen'in beraberlik golüne çok yaklaştığı bu pozisyonda kaleci Hasan başarılı oldu. Kestelspor 38'de ikinci gole çok yaklaştı. Batuhan'ın ara pasında Talha kaleciyle karşı karşıya kaçırdı. Bu pozisyonda da Modafen kalecisi Rasim Mutlu başarılı oldu. İlk yarının son dakikasında konuk ekip Modafen'in Yıldıray ile kullandığı serbest atışta doğrudan kaleye gönderilen topu kaleci Hasan son anda tokatladı. Mücadelede ilk devre Kestelspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.



Karşılaşmanın ikinci devresine Modafen, Emin Solak - Fevzi Can Bozkuş değişikliğiyle başladı. Konuk ekip 54'te yine Yıldıray'ın kullandığı serbest atışta gole çok yaklaştı. Yıldıray'ın vuruşunda top yerden sekerek direkten geri döndü. Kestelspor, 67. dakikada ikinci golü kaçırdı. Buluthan daha oyuna girdiği dakikada attığı ara pasında Batuhan kaleciyle karşı karşıya kaldı. 

Kaleci Rasim, Batuhan'a gol fırsatı tanımadı. Alanya Kestelspor 68. dakikada Buluthan Bulut ile farkı 2'ye çıkardı. Kadir'in ara pasında kaleciyle karşı karşıya şutunu atan Buluthan, ilk vuruşta kalcei Rasim'i geçemedi ancak dönen topu filelere gönderdi. Modafen'in gol çabaları sonuçsuz kalırken Kestelspor, 78. dakikada Batuhan kurt ile farkı 3'e çıkardı. 

Buluthan'ın pasında Veysel'in ceza sahasına gönderdiği topa savunma ters bir vuruş yaptı. Ters vuruş üst direkten oyun alanına geri dönerken topu önünde bulan Buluthan'ın şutu bu kez kaleci Rasim'den döndü. Ard arda yaşanan bu pozisyonda topla son buluşan Batuhan Kurt dar açıdan fileleri havalandırdı. Ercan Yıldırım-Alanya Postası

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.