banner113

Sergen Yalçın: "Biz de geçen hafta nasibimizi aldık"

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzospor ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili, "Trabzonspor iyi bir takım, güçlü iyi oyunculardan kurulu bir ekip. İç sahada da iyi oynayan bir takım. Kolay maç olmayacak” dedi.

Sergen Yalçın: "Biz de geçen hafta nasibimizi aldık"
14 Şubat 2019 Perşembe 10:48

banner108
banner238
“VAR sistemine güveniyoruz”

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hakem hatalarına değinerek, VAR sistemi olmasına rağmen sıkıntıların olduğunu söyledi.

Yalçın, ”Önümüzde bir Trabzonspor maçı var. Trabzonspor'un da Galatasaray maçındaki hakem hatalarını öne sürerek yaptığı açıklamalar var. Son Haftalarda tabii dışarıdan görünen; saha içerisinde VAR sistemi olmasına rağmen çok ciddi hatalar olması herkesi sıkıntıya sokuyor. Çünkü, ligin her bölgesinde bir savaş var. İşte aşağıda bir savaş, yukarıda bir savaş, UEFA'ya gitmek isteyen takımlar ayrı bir savaş. Mücadele gücü yüksek bir lig geçiyor. Hakem arkadaşlara ve VAR sistemine güveniyoruz. Onlardan hiçbir şüphemiz yok ama ortada yapılan hatalar da var. Kendi açımızdan son Göztepe maçında maçtan sonra açıklama yapmadım. Çünkü pozisyonları izlememiştim, yorumda bulunmadım ama izledikten sonra maalesef bizim takıma da yazık olmuş” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.