banner113

Süper Lig devi Salih Uçan ile prensipte anlaştı! Yıllık 10 milyon.

banner106

Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan, Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un büyük ilgisini çekiyor. Gösterdiği performans ile yeniden küllerinden doğan Salih, Süper Lig deviyle prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig devi Salih'in ardından bir başka milli yıldızı da renklerine bağlayacak

Süper Lig devi Salih Uçan ile prensipte anlaştı! Yıllık 10 milyon.
07 Mayıs 2021 Cuma 09:22

banner108
banner238

Salih Uçan bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıldız futbolcunun Süper Lig'deki yeni takımı belli oldu.
Bu sezon Alanyaspor formasıyla 39 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyer rekoru kıran Salih, adeta küllerinden doğdu.
Bu sezon Aytemiz Alanyaspor’da gösterdiği performans ile dikkatleri çeken 27 yaşındaki oyuncu, 3 büyük kulübün transfer listesinde girdi. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Salih Uçan’ı kadrosuna katmak istiyor. Yıldız futbolcunun transferi ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Süper Lig’de bitime üç maç kala bir yandan şampiyonluk yarışını sürdürürken, diğer taraftan yeni sezonun planlamasını yapan Beşiktaş’ın, Salih Uçan ile anlaşmaya yakın olunduğu ortaya çıktı.
Aytemiz Alanyaspor’la sezon sonunda sözleşmesi biteceği için ekonomik açıdan kulübün kriterlerine uyan Salih’i transfer etmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan da onay aldı.
Beşiktaş dışında birçok kulüple görüşen 27 yaşındaki yetenekli futbolcunun, Sergen Yalçın’ın kendisini çok istemesi nedeniyle Beşiktaş’a daha sıcak baktığı vurgulandı.
Siyah-beyazlı kulübün, Salih’e yıllık 10 milyon lira garanti ücret teklif edeceği öğrenildi. Yurt dışından da ciddi teklifler alan başarılı futbolcunun sezon bittikten kısa süre sonra 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.
Aytemiz Alanyaspor’la oynanan maçtan sonra Salih’in menajeriyle bir araya gelerek prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı yönetim, kadrodaki yerli oyuncu sayısını artırmaya çalışıyor. (Milliyet Spor)
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.