banner113

Türkiye'nin ilk ayak tenisi şampiyonası Alanya da yapıldı!

banner106

Ayak Tenisi Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Damlataş Sahili 5 Nolu Plajı’nda 12 şehirden gelen takımların katılımıyla Ayak Tenisi Şampiyonası yapıldı.

Türkiye'nin ilk ayak tenisi şampiyonası Alanya da yapıldı!
06 Haziran 2021 Pazar 16:28

banner108
banner238

Ayak Tenisi branşının tanıtımı, yaygınlaştırılması ve geniş kitlelere ulaştırılabilmesi amacıyla ilk kez Ayak Tenisi Şampiyonası gerçekleştirildi. 3 gün boyunca devam eden şampiyonada birinci Amasya, ikinci Alanya Belediyespor ve üçüncü Bingöl Ayak Tenisi Takımı oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, Ayak Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri İlyas Bozdağ ve Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı verdi.

Ödül töreninde konuşma yapan Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur; “29 Mart’ta Ayak Tenis Federasyonu’muzu kurduk; Alanya bize kucak açtı, ilk şampiyonamızı yaptık. Alanya Kaymakamımıza, Alanya Belediye Başkanımıza, Antalya Gençlik Spor İl Müdürümüze, Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu Türkiye’nin birçok ilinden sporcularımız geldi. Bütün Alanya’ya çok teşekkür ederim.“ dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.