Özsoy, açıklamasında “Talepleriniz reddedilirse ne yapacaksınız?” sorusunu gündeme taşıyarak, Memur-Sen’in sürecin sonunda sorumluluğu Hakem Heyeti’ne yüklemekten başka bir adım atmadığını iddia etti.

“Sendikal Sorumluluk Gereği Eylem Yol Haritası Açıklayın”
Özsoy, TÜRK-İŞ Genel Başkanı’nın kamu işçileri toplu sözleşme sürecinde net bir duruş sergileyerek basın açıklamaları, iş bırakma ve grev kararlarıyla süreci yönettiğini hatırlattı. “Bu söylem, sendikal sorumluluk taşıyan bir duruştur. Memur-Sen de üyelerine ve kamuoyuna karşı aynı netlikle hesap verebilmelidir,” dedi.

“Kuru Söz Değil, Gerçek Duruş”
TEÇ-SEN Alanya Başkanı Bekir Özsoy, Memur-Sen’e açık bir çağrı yaparak, “Talepleriniz kabul edilmezse nasıl bir eylem planı izleyeceğinizi kamuoyuna duyurun. Aksi hâlde yaptığınız şey sadece vitrindir, göz boyamadır,” ifadelerini kullandı.

ALKÜTOG’dan Cezaevine Anlamlı Dokunuş: Kitap Bağışı Kampanyası Başladı
ALKÜTOG’dan Cezaevine Anlamlı Dokunuş: Kitap Bağışı Kampanyası Başladı
İçeriği Görüntüle

Özsoy, kamu çalışanlarının artık boş vaat değil, gerçek bir sendikal tavır görmek istediğini vurguladı.