banner113

Alanyalı kadınlar seminerde buluştu

banner106

Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Alanya’da yaşayan kadınlarla seminerde bir araya geldi. 

Alanyalı kadınlar seminerde buluştu
07 Mart 2022 Pazartesi 16:10

banner108
banner238

Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hitap eden projeler üretmeye ve faaliyetler yürütmeye devam eden Alanya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Alanyalı kadınlar için “Kadın Olmanın İncelikleri” başlıklı bir seminer düzenledi. Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezi’nde psikolog ve diyetisyen eşliğinde gerçekleşen seminerde kadınların sosyal, ekonomik ve aile hayatındaki önemi anlatıldı.
“KADIN KÜLLERİNDEN DOĞMAYI BİLİR”
Toplumumuzda kadınların çok fazla sorumluluğu bulunduğunu ve bunu aşmak için kadınların kendilerine vakit ayırmaları gerektiğini belirten Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezi Sorumlusu Psikolog Esra Yemez, “Kadın kendine yeter, çevresine yeter, ailesine yeter. Kadın her şeye yeter. Yeter ki kendini mutlu etmeyi bilsin. Önce kendi iç dünyamızı güzelleştirelim sonrasında dünya kendiliğinden güzelleşir” dedi. Videolarla desteklenen, farklı ve eğlenceli oyunlarla pekiştirilen seminerde kadının birey olarak kendi kendine yeterliliğine değinildi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.