banner113

Dijital fuara katılım yoğun oldu

banner106

KOVİD-19 pandemi sürecinden dolayı fuarlar kapılarını ziyaretçilerine açamayınca alternatif olarak dijital fuarlar açılıyor. MÜSİAD Antalya Şubesi öncülüğünde düzenlenen dijital fuarda, 16 Alanya firması ve Akdeniz bölgesindeki birçok firma ile marka dünyaya tanıtıldı.

Dijital fuara katılım yoğun oldu
17 Temmuz 2020 Cuma 12:02

banner108
banner238

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin  (MÜSİAD)  bölgesel dijital fuarı bir çok firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Fuara Alanya'dan 16 firma katıldı.Bir çok şirketin standlarının yer aldığı fuara ilişkin  MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy açıklamalarda bulundu. 
İLK DENEME
Durusoy, "MÜSİAD Antalya şubemiz ve MÜSİAD Kahramanmaraş'tan Uşak'a kadar bölgesel dijital fuarımızı gerçekleştirdik. Alanya'mızdan da 16 firmamız fuara katıldı. 200 civarı firmanın stant kurduğu ilk denememiz olan dijital dönüşümü, dijital e-ticareti konuştuğumuz günümüzde dijital ve sanal fuarın da ilk denemesini yapmış olduk " ifadelerine yer verdi.
OLUMLU SONUÇLAR
Fuarın ilk denemesi olmasına rağmen olumlu sonuçlar alındığını ve yeni dijital çağa ayak uydurmak için de bir antrenman niteliğinde olduğunu belirten Durusoy,  "Firmalarımızdan iş bağlantıları yapan üyelerimiz de var. Zaten çok küçük bütçelerle, çok küçük masraflarla organize edilmiş bir dijital fuar ve hepimiz için başarılı bir dönem geçti diyebilirim. Üyelerimizden özellikle biz de olsaydık yetişebilseydik, diyen arkadaşlarımız oldu. Ama bunların tam verilerini arkadaşlarımız şu an analiz ediyorlar. İnşallah bir sonraki için belki daha donanımlı Alanya üzerinde de, yurt içinde de pazar oluşturmak ve hatta global ölçekte ve dünyada pazar oluşturmak isteyen üyelerimize fırsatlar sunacak yeni fuarlar organize edebiliriz. MÜSİAD'ın zaten 2 yılda bir uluslararası EXPO ismi ile üyelerine stant kurduğu ve uluslararası organize ettiği bir fuar var. İnşallah Kasım ayında bir erteleme ya da iptal oluşmazsa ki şu an yapılma noktasında karar verildi. Yine bu seyahat Alanya şubemizden de İstanbul'da yapılacak olan uluslararası yüz yüze fuara da firmalarımız katılacak. Her daim üyelerimizin ticari pazardaki paylarını artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu da çalışmalarımızdan bir tanesi" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.