Alanya’da Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüleri Ölümle Pençeleşiyor Alanya’da Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüleri Ölümle Pençeleşiyor

Vali Şahin, “Personel sayımız artmamasına rağmen yüzde 10 oranında daha fazla denetim gerçekleştirdik. Bu özverili çalışmaları için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Korsan taşımacılıkla mücadelede de ciddi başarılar elde ettik” dedi.

Can Kaybı Yaşanmadı

Geçtiğimiz yıl aynı dönemde üç ölümlü kazanın yaşandığını hatırlatan Vali Şahin, bu yıl ise şu ana kadar hiç can kaybı yaşanmadığını vurguladı. “Her ölümlü kaza, hepimizin yüreğini yakıyor. Hayatını kaybedenler bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz. Onların hayatı çok kıymetli. Bu yüzden büyük bir özveriyle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Motorculara Özel Güvenlik Bariyeri

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl 15 bin metre ‘Motorcu Dostu Bariyer’ uygulaması yapıldığını da hatırlatan Vali Şahin, “Bu yıl da aynı şekilde yaklaşık 15 bin metre daha bu bariyerlerden yollarımıza kazandıracağız” dedi.