banner113

Alanya'da alevlerin üzerine beton döküldü

banner106

Alanya'nın Demirtaş ve Beyreli mahallelerindeki zirai alanlarda, gece saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alanya'da alevlerin üzerine beton döküldü
29 Temmuz 2021 Perşembe 09:01

banner108
banner238

Yangına Alanya Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz, 7 itfaiye aracı müdahale etti. Demirtaş Mahallesi'ndeki yangını söndürme çalışmalarına katılan 3 beton mikserinin sürücüleri tarafından, alevlerin üzerine beton döküldü.
Ekiplerin müdahalesi ile yangınlar kontrol altına alındı. Yangınlarda 3 dönüm zirai alan zarar gördü.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan olay yerine gitti. Başkan Yücel "Manavgat'ın ardından Demirtaş bölgemizde Beyreli'deki yangın alanında incelemelerde bulunduk. Muhtarlarımız ve yangından etkilenen vatandaşlarımızla biraraya geldik. Çok şükür ki, yangın büyümeden kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor. Bölge halkımıza geçmiş olsun."


Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu hemen olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Toklu "Beyreli Mahallemizde meydana gelen yangın çok şükür ekiplerimizin başarılı bir operasyonuyla kontrol altına alınmıştır. Bölge halkımıza büyük geçmiş olsun."

 

banner109

Etiketler; #alanya yangın
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.