banner113

ALANYA'DA "KIZIM KAÇIRILDI" DİYE ANNENİN PLANI ŞOKE ETTİ !

banner106

Alanya'da yerleşik yaşayan yabancı uyruklu Y.P., sosyal medyadan 6 Ağustos'ta yaptığı paylaşımda, araç plakasıyla beraber 4 yaşındaki kız çocuğu E.P.'nin kaçırıldığını iddia ederek, yardım istedi. 

ALANYA'DA "KIZIM KAÇIRILDI" DİYE ANNENİN PLANI ŞOKE ETTİ !
11 Ağustos 2022 Perşembe 12:39

banner108
banner238


Alanya'da oturan yabancı uyruklu Y.P., Twitter hesabından 6 Ağustos'ta yaptığı paylaşımda, araç plakasıyla beraber 4 yaşındaki kız çocuğu E.P.'nin kaçırıldığını iddia ederek, yardım istedi. Y.P., paylaşımında, "2 gün önce bir kız çocuğu kaçırıldı. İsmi E., 4 yaşında, boy 120 santim ve Türkçe ile Felemenkçe konuşabiliyor. Lütfen bu tweet'i oldukça yayalım ve yardımcı olalım" dedi.

Kısa sürede yüzlerce paylaşımla yayılan çağrının ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, harekete geçti. İnceleme başlatan ekipler, detaylı çalışma ile olayın aslını ortaya çıkardı. 
Sosyal medyadan yardım çağrısı yapan Y.P.'nin, velayeti bir süre önce boşandığı F.P.'de olan kızını görüş izninde alarak geri getirmediği, şehir dışındaki babanın Alanya'ya gelip, çocuğunu alarak götürdüğü tespit edildi. İnceleme sonrası anne Y.P., polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesinin ardından Y.P., serbest bırakıldı. Kızına kavuşan baba ise sosyal medyadan paylaştığı bu karenin altına şu notu yazdı:
Ece takip edildi ve sağ salim evine döndü. Yardım için teşekkürler! 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.