banner113

Alanya'da bir garip olay Esra Erol'un programında

banner106

Alanya'nın Şıhlar Mahallesi'nde yaşayan Fatma teyze, kızının evli ve 4 çocuklu Yunus Ö. tarafından kaçırıldığını iddia etti. 

Alanya'da bir garip olay Esra Erol'un programında
30 Kasım 2021 Salı 13:26

banner108
banner238


Yunus Ö. tarafından kaçırıldığını ileri sürdüğü kızının bulunması için yetkililerden yardım isteyen Fatma teyze, ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına katıldı.. Anne Fatma A, "Bu kişi kızları kaçırıp, üzerlerine kredi çektiriyor. Borçlandırdıktan sonra yeniden evlerine geri gönderiyor" iddiasında bulundu.
Esra Erol'da bugün...

Fatma Hanım ağlayarak kızının Yunus diye evli ve 4 çocuklu bir adama kaçtığını, adamın mafyalık yaptığını, örgüt olduğunu, 100 kişinin arkalarında olduğunu, kızı Melike'nin kendisine gösterilmediğini, Alanya'da sokaklara düştüklerini ama bulamadıklarını söyledi. Burcu Hanım, biyolojik annesi Hatice Yaprak'ı aradığını dile getirip annesi hamile iken babası Murat ile boşandığını, ayrıldıktan sonra annesinin Kayseri'de doğum yaptığını, 1 yaşına kadar annesi ile kaldığını, sonra babaannesinin kendisini aldığını ve İstanbul'a geldiklerini, annesinin hiç fotoğrafını bile görmediğini söyledi. Esra Erol, Hatice Hanım'ın bulunduğunu açıkladı. Burcu Hanım gözyaşlarına boğuldu. Burcu Hanım, annesini Esra Erol sayesinde bulduğunu dile getirip annesine kardeşleri olup olmadığını sordu. Hatice Hanım bir erkek çocuğu daha olduğunu söyleyip ağlamaya devam etti. Mevlüt Bey, Emine Çakır ile beraber olduğunu, 9 Eylül'de Emine Hanım'ın 11 aylık çocuğunu bırakıp gittiğini, çocuğuna annesinin baktığını ama kimliği bile olmadığını söyledi. Bekir Bey ve yengesi Mihriban Hanım stüdyoya geldi. Bekir Bey, 10 yıllık evli olduğunu, 2 yıl önce eşi Canan'ın kendisine gelen mesajı ile aldatıldığını öğrendiğini, kayınının bu mesajı attığını, evde telefonlar bulduğunu, her defasında kayınları tarafından şiddete maruz kaldığını, yüzleşmek için geldiğini söyledi. Bekir Bey, şüphelerinden yola çıkarak bir şeyler söylemek istemediğini zira eşi duyarsa gelmeyeceğini, kaçacağını, boşanmak isteyip çocukları almak istediğini, cumartesi günü görüşme günü olduğunu ama göremediğini vurguladı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.