banner113

ALANYA'DA MAGANDALAR POLİSİN OPERASYONUYLA YAKALANARAK ADALETE TESLİM EDİLDİ!

banner106

Alanya'da son 3 ayda bir çok olaya karıştığı iddia edilen 4 şahıs, polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahıslardan 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

ALANYA'DA MAGANDALAR POLİSİN OPERASYONUYLA YAKALANARAK ADALETE TESLİM EDİLDİ!
26 Mayıs 2022 Perşembe 12:21

banner108
banner238


Alanya’da 23 Mayıs tarihinde gerçekleşen tehdit, hakaret, mala zarar verme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma olayıyla ilgili harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonuç verdi. Ekipler, çalışmalar sonucunda şüphelileri tespit etti. Son 3 aydır çok sayıda olaya karıştığını belirlenen A.P. M.P. E.E. ve U.G isimli şahısları teknik ve fiziki çalışma sonrasında ikamet ettikleri adreslerde yakalandı. 

Yapılan aramalarda U.G.’nin üzerinden silah ve uyuşturucu madde metamfetamin,  A.P isimli şahısın üzerinden S.O isimli bir sahsa ait ehliyet çıktı. Şüpheli sahısların bu ehliyet bilgilerini kullanarak araç kiraladıkları tespit edildi. 
Araç içerisinde yapılan aramalarda ise 641 adet 100 lük üzerinde geçersizdir ibareli dolar ve 18 adet 7,65 çapında mermi kutusu, 4 adet Türk Telekom ibareli hat ve bir adet tablet ele geçirildi. 
Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden E.E ve U.G isimli sevk edildikleri adliyede kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakılırken, A.P ve M.P isimli sahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mehmet AL-Gerçek Alanya Gazetesi

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.