banner113

Alanya Genç Bakış Platformundan yardım bilançosu!

banner106

Alanya’da yardımseverler tarafından faaliyetlerine devam eden Alanya Genç Bakış Platformu, Ramazan ayında gönüllere dokunmaya devam etti.

Alanya Genç Bakış Platformundan yardım bilançosu!
16 Mayıs 2021 Pazar 11:16

banner108
banner238
Alanya Genç Bakış Platformu Başkanı Mustafa Gencer yaptığı açıklamada, “İnsani, çevresel, doğaya önem veren, yardım ve dayanışmaya katkı sağlamak için kültürel faaliyetlerle farkındalık  yaratmak amacıyla toplumsal ve kurumsal çalışmalar yapmak için bir araya gelen bir topluluğuz.  kurulduğu ilk günden bugüne kadar gerek Alanya gerekse farklı şehirlerden yüzlerce gönüle dokunarak yüzlerdeki gülümsemeye sebep olduk. kadına şiddet konularından engelsiz yaşama ve sokak dostlarımızdan iklim krizine kadar da toplumsal olaylara farkındalık yaratmak içinde etkinliklerimiz oldu ve bu çerçevede çalışmalarımızda sürmektedir.

Öldürülen kadınların isimlerini verdiğimiz fidanları halkımıza ücretsiz dağıttık. Sokak dostlarımız için belirlenen noktalarda barınaklar yaptık. 2 engelli kardeşimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladık. Online eğitim için farklı şehirlerden 6 öğrenci kardeşimize tablet ve kitaplar hediye ettik. Yozgat’ta köy okulunda bir kütüphane yaptık. İhtiyaç sahibi  ailelerin çocuklarına giysi, kitap, oyuncak gibi taleplerini yerine getirdik.

Geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde başlattığımız Sosyal Yardım Kampanyası kapsamında yine Alanya başta olmak üzere farklı şehirlerden 261 aileye gıda kolileri ulaştırdık. Askıda Fatura etkinliğimiz kapsamında da ihtiyaç sahibi ailelerimizin faturalarını ödemeye devam ediyoruz. Bizlere güvenerek destek veren ve yüzlerdeki gülümsemeye sebep olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz ve buradan herkesi tebessümümüze ortak olmaya çağırıyoruz. Yolu sevgiden geçen herkesle buluşmak dileğiyle… Gül, Güldür, Umut Ol” ifadelerine yer verdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.