banner113

Alanya’da kayıp emlakçı olayında 5 gözaltı

banner106

Alanya'da 10 gün evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Ahmet Ataoğlu’nun (34) kaybolmasıyla ilgili olarak polis tarafından 1’i kadın 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bir kadın emniyet girişinde, “Benim olan benimdir, o kadar” dedi.

Alanya’da kayıp emlakçı olayında 5 gözaltı
15 Haziran 2022 Çarşamba 20:29

banner108
banner238

Alanya'da 10 gün evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Ahmet Ataoğlu’nun (34) kaybolmasıyla ilgili 

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi’nde bulunan bir emlak şirketinin sahiplerinden 34 yaşındaki  Ahmet Ataoğlu’ndan 10 gündür haber alınamıyor. İddiaya göre, Ataoğlu kayıplara karışmadan 1 gün önce bir arkadaşı ile kavga yaşadı. Ataoğlu’nun kavgada öldürülmekle tehdit edildiği öne sürüldü. Son olarak çarşı merkezinde görülen Ataoğlu’ndan uzun süre haber alamayan ailesinin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri,  çalışma başlattı. Ataoğlu’ndan günlerdir haber alınamazken, ailesi çocuklarının bulunması için son çare olarak Müge Anlı’ya başvurdu.

Anlı’nın bugün yayınlanan programın ardından soruşturmayı derinleştiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili olarak M.G., S.M., Ç.S., T.J. ile İ.D. isimli kadını gözaltına aldı. İ.D.  Asayiş Büro Amirliği’ne girerken , “Benim olan benimdir, o kadar” ifadelerini kullandı. Emniyette bulunan 5 kişinin sorgularının devam ettiği öğrenildi. Mehmet AL-Gercek Alanya

banner109

Etiketler; #Ahmet Ağaoğlu
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.