banner113

Birlik başkanından Esnafa önemli uyarı

banner106

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, 17 Mayıs sonrası geçilmesi beklenen  normalleşme süreciyle ilgili bir açıklama yaparak esnafı uyardı.  

Birlik başkanından Esnafa önemli uyarı
15 Mayıs 2021 Cumartesi 19:16

banner108
banner238

Başkan Adlıhan Dere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamada; esnafın çektiği sıkıntıları bildiğini, önümüzdeki dönemde buna dikkat edeceklerini söylediğini belirterek esnafa çağrı'da bulundu.


Önümüzdeki pazartesiden itibaren geçilmesi beklenen yeni normalleşme döneminde esnafın belli saatler ve belli koşullarda açılmasını beklediklerini kaydeden başkan Dere açıklamasını şöyle sürdürdü: "Değerli esnaf kardeşim.  Bugüne kadar yaklaşık 1,5 yıl geçti. Çok  zorlandık. Sürecin yükünü küçük esnaf çekti. Son yaşadığımız tam kapanma sürecinde gördüğümüz yanlışların düzeltilmesini istedik, bu konuda Antalya'dan Türkiye'ye örnek olduğumuzu düşünüyorum.  Şimdi benim esnaf arkadaşlarıma çağrım, yeni dönemde pandemi sürecinin aynen devam ettiğini düşünerek maske mesafe hijyen konusunda hiçbir şekilde taviz vermeyerek hem kendi sağlığımızı hem müşterilerimizin sağlığını düşünelim. Bir daha tam kapanma dönemi günlerini yaşamayalım istiyorum. Hepinize yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.