banner113

Cinayete 15 gözaltı. 7'si çocuk yaşta!

banner106

Dinek mevkiinde trafikte yol verme nedeniyle çıkan kavgada 34 yaşındaki İbrahim Halil Yiğitbay öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Cinayete 15 gözaltı. 7'si çocuk yaşta!
25 Mayıs 2021 Salı 14:51

banner108
banner238

Dinek mevkiinde dün akşam saatlerinde trafik ışıklarında 2 otomobilde bulunan 15 kişilik grup ile 07 HYB 63 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Hasan Yiğitbay, yanındaki akrabaları İbrahim Halil ve Nihat Yiğitbay arasında yol verme nedeniyle sözlü tartışma çıktı. Buradan 250 metre ilerideki ışıklara gelindiğinde ise 10 kişilik motosikletli grup ve otomobillerdekiler, Yiğitbay'ın kullandığı aracın önünü kesti. Tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında ise İbrahim Halil Yiğitbay, diğer gruptan bir kişi tarafından kalbinden ve boynundan bıçaklanırken, Nihat Yiğitbay'da aldığı darbelerle yaralandı.

 İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla ALKÜ'ye götürüldü. Yaralılardan İbrahim Halil Yiğitbay doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Nihat Yiğitbay'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Alanya Emniyeti Cinayet masası ekibinin yaptığı çalışmayla olaya karıştığı tespit edilen 15 kişi, yakalanarak gözaltına alındı. 2'si hafif yaralı, 7'si ise çocuk yaşta olduğu belirlenen şüpheliler, işlemleri için Saray Polis karakoluna götürüldü.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.