banner113

Demirtaşlılardan Avukat Hüsnü S'ye tepki: Avukat bizi kandırdı!

banner106

İddialara göre Avukat Hüsnü S'in kamulaştırma bedeli altında dava açtığı Demirtaş'ta spor tesisine ilişkin hem Demirtaşspor Kulübü, hem de vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Bizi kandırdı ama işin aslını öğrenince davalarımızı geri çektik" dediler

Demirtaşlılardan Avukat Hüsnü S'ye tepki: Avukat bizi kandırdı!
22 Kasım 2021 Pazartesi 09:12

banner108
banner238


BELEDİYEYİ ÇALIŞAMAZ HALA GETİRMEYE ÇALIŞIYOR
Alanya'da ibadethane, eğitim alanı, spor tesis alanı, belediye hizmet alanı gibi Kamu Ortaklık Payı'ndan ayrılmasına rağmen tapusu vatandaşın üzerindeki yerlere dava açarak, hem yatırımların önüne engel olan hem de Alanya Belediyesi'ni ekonomik yönden çalışamaz hale gelmesi yönünde hareket etmekle suçlanan Avukat Hüsnü S'in dava açtığı yerler arasında Alanya’nın doğusunda bulunan Demirtaş Mahallesi’ndeki Demirtaş Futbol Okulu sahası da yer alıyordu. 
PARA HIRSINDAN DOLAYI
Konu ile ilgili açıklama yapan Alanya Demirtaş Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus "Bir kişinin para hırsından dolayı bu sahayı kimseye vermeyeceğiz. Burası sadece bölgemize (Demirtaş Mahallesi) değil, Mahmutlarspor, Kestelspor, Alanyaspor alt yapılarına da hizmet veren bir sahamızdır. Burayı çok büyük meziyetlerle bu hale getirdik. Bizler buraya sahip çıkacağız, böyle bir ranta asla izin vermeyeceğiz. Bu sahanın kimsenin özel mülkü olmasını istemiyoruz. Futbola hizmet etmesini istiyoruz ” 
AVUKATIN İŞGÜZARLIĞI
Alanya Demirtaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mecek ise "Bu saha Demirtaş Spor ve Alanya Belediye’sinin bize hazırlamış olduğu bir sahadır. Bir avukatın çıkıp da kendi menfaatleri doğrultusunda çıkar elde etmesi için Demirtaş Spor ve Alanya Belediyesi göz ardı edilmemesi lazım. Hukukun da gerekli cevabı vereceğini düşünüyoruz. Bu saha ve düğün salonları, çeşmeler, camiiler hepimizin kullanım alanında. Buraların tekrar halkın kullanımına devam etmesini istiyoruz. Bir avukatın işgüzarlığı olmaması lazım” 
2 MİLYARLIK HAYAL
İddialara göre Avukat Hüsnü S’in 2 milyar TL parayı cebine indirme hayalleri de suya düştü. Sert'in dava açtığı yerler arasında bulunan Demirtaş'ta vatandaşlar Belediyeye açmış oldukları davaları tek tek geri çekti. Vatandaşlar “Bizi evimizden alıp bütün masraflarımızı karşılayıp dava açmamızı ve bunun karşılığında kendisinin komisyon alacağını ve bizim de davayı kazanırsak elimize yüklü para geçeceğini söyledi. Biz olayın iç yüzünü bilmiyorduk avukata inandık. Ama haberlerde avukatı gördükten sonra davamızı geri çektik ” diye konuştular.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.